Onze online diensten
Klantenzone

Onze bedrijfscultuur

Architectural Management is een architectenbureau dat een globale beheerservice aanbiedt voor het ontwerpen en uitvoeren van een bouw- of renovatieproject. Wij zijn al meer dan 40 jaar actief in België, en zijn gespecialiseerd in de automobielsector, handelszaken, kantoorgebouwen, luxe residentiële gebouwen en appartementsgebouwen. Elke missie is uniek en ontworpen op basis van een grondige reflectie.

Missies van  Architectural Management

Het doel van ons architectuurbureau is om een uniek project aan onze klanten voor te stellen en tegelijkertijd een antwoord te bieden dat relevant is voor hun behoeften en eisen. We creëren een vertrouwensrelatie door transparantie en dialoog om partners in uw bouwproject te worden. Onze expertise op de bouwplaats en onze nauwgezette opvolging laten niet alleen toe om de deadlines en budgetten te respecteren die vanaf het begin zijn overeengekomen, maar ook om u als bouwheer op uw gemak te kunnen stellen.

Gedragslijn van ons architectenbureau

Globale expertise van uw project

Elke missie wordt volledig uitgevoerd tot in het allerkleinste technische, esthetische en functionele detail, van de haalbaarheidsstudie van het project tot de coördinatie van de verschillende vakmannen en de oplevering van het project. Architectural Management is omringd door deskundigen om zijn vaardigheden te verruimen tot buiten de grenzen van de taken die gewoonlijk door een architectenbureau wordt uitgevoerd.

Naleving van het vastgelegde budget en het tijdschema

Onze vakmanschap en onze ruime ervaring in het veld stellen ons in staat elk project efficiënt uit te voeren. Architectural Management garandeert u een naleving van het budget en het tijdschema van de missie, met behoud van een uitstekende eindkwaliteit.

Behartigen van de belangen van de klant

Uw belangen en uw project worden permanent behartigd tegenover elke ondernemer, gesprekspartner en administratie.

In synergie werken met betrouwbare leveranciers

Architectural Management kiest de bedrijven waarmee ze voor elke missie werkt in alle objectiviteit uit. Wij werken samen met gespecialiseerde aannemers per vakgebied en altijd in overeenstemming met de bouwheer. Dit tegen elkaar uitspelen van de aannemers biedt u de garantie van een optimale prijs-kwaliteitverhouding voor uw project.

Permanente vorming om de veranderingen te beheersen

Onze medewerkers worden permanent gevormd in het beheersen van de nieuwste wetgeving en voorschriften op stedelijk-, milieu-, technisch- en energievlak. We houden voortdurend updates bij over de identificatie van alle automerken om aan de specifieke richtlijnen van de concessies te voldoen.

Gebruik van geavanceerde werktools

Om onze klanten documenten van hoge kwaliteit aan te bieden, werken we met de allernieuwste tools en evalueren we nieuwe technologieën zoals 3D-beeld, virtual reality en BIM (Building Information Modeling).

Neem contact op met ons architectenbureau voor een bouw- of verbouwingsproject

Wilt u een betrouwbare partner inschakelen voor de bouw of renovatie van een gebouw in de automobielsector, een handelszaak of een particulier gebouw? Architectural Management coördineert uw hele project en garandeert u een sereniteit gedurende de hele bouwwerf. Neem voor meer informatie over onze diensten contact op met ons team via telefoon of door het online formulier in te vullen

Onze referenties

Enkele kerncijfers

550

realisaties

40

jaren ervaring

95

% tevreden klanten

16

medewerkers

Beoordelingen van onze klanten

4.89/5
(37 beoordeling)

De evaluaties worden beheerd door E-net Business tools

Certification e-net

Magnifique projet. Quel enthousiasme dura... bekijk meer Magnifique projet. Quel enthousiasme durant cette période un peu compliquée. Bravo à toute l’équipe zie minder

P Andre

5/5

Communication, transparence et disponibili... bekijk meer Communication, transparence et disponibilité nous ont permis de travailler en toute confiance avec AM ! zie minder

SEVERINE DE DONCKER - FORD MONS

5/5

En 1 mot : professionnel!

Secrétariat social - Bruxelles

4/5

De vrais professionnels pour l'automobile

Denis Regnier

5/5

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONS NIEUWS

We nodigen u uit om ons te volgen voor nieuws, tips en advies in de sector en unieke kansen. Meer informatie ?

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.