Onze online diensten
Klantenzone

Word lid van onze privéclub

Door lid te worden van onze privéclub, wordt u op de hoogte gebracht van onze lopende projecten en onze nieuwe vacatures. U wordt ook geïnformeerd over nieuwe wetten, nieuwe technologieën op het gebied van bouw, nieuws in verband met het milieu en kandidaat-bouwers krijgen goede tips. Registreer u nu om op de hoogte te blijven van al dit nieuws!

Volg ons

Wij nodigen u uit ons te volgen om op de hoogte te blijven en om informatie te krijgen over onze activiteiten, onze tips op het gebied van bouw of unieke kansen.

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Privéclub voor onze internetgebruikers

De privéclub brengt die internetgebruikers samen, die zich via het bovenstaande formulier hebben geregistreerd met de bedoeling verschillende en gevarieerde informatie te krijgen:

  • Uitzonderlijke informatie: nieuwe diensten en / of gelanceerde producten, actualiteiten van het bedrijf, nieuwigheden in verband met de bedrijfstak, ...
  • Exclusieve promoties: korting op bepaalde diensten / producten, geschenken op basis van uw interesses en / of aankopen, kortingsbonnen voor sommige van onze activiteiten, ...
  • Unieke kansen: uitnodigingen voor een privé-evenement, als primeur een monster ontvangen in ruil van uw klantervaring, gratis tickets ontvangen voor salons of andere evenementen, deelnemen aan een wedstrijd om u te bedanken voor uw loyaliteit, ...

Respect voor het privé-leven - behandeling van de persoonlijke gegevens

U kunt zich op elk moment uitschrijven via onze gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van uw persoonlijke gegevens. De link is beschikbaar onderaan op iedere pagina van de website. In artikel 6 vindt u de informatie over het respect van uw privéleven en de verwerking van persoonsgegevens met betrekking tot het recht op het wissen van gegevens ("recht op vergetelheid").

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.