Onze online diensten
Klantenzone

Winkels en winkelcentra Bouw en verbouw in België

Architectural Management is gevestigd in Erpent en Brussel en is een architectenbureau dat gespecialiseerd is in de bouw en renovatie van autoconcessies, kantoorgebouwen, industriële hallen en luxe woningen. We begeleiden ook kleine en grote handelsmerken van a tot z bij het ontwerp en de bouw van hun commerciële handelszaak in België.

Architecturaal ontwerp van winkels en commerciële centra

Ons architectenbureau gebruikt zijn ervaring om een aantrekkelijke commerciële ruimte voor merken te creëren op de Belgische markt. Ontdek hieronder enkele van onze unieke creaties:

Gecentraliseerd beheer van uw commercieel bouwproject

Architectural Management is uw betrouwbare partner voor het bouwen of verbouwen van uw handelszaak of winkelcentrum. Onze diensten van a tot z zijn ontworpen om u in staat te stellen u gerust te voelen tijdens de hele duur van de werken tot aan de oplevering:

  • Ontwerpen van de architecturale plannen;
  • Haalbaarheidsstudie van het project;
  • 3D-weergave van het bouwplan;
  • Naleving van de geldende normen en wetgeving;
  • Het opvragen van de nodige vergunningen: op stedenbouwkundig vlak, bewegwijzering, milieu, enz. ;
  • Selectie en coördinatie van de aannemers die verantwoordelijk zijn voor de bouw;
  • Naleving van het tijdschema en het budget dankzij een grondige opvolging van het dossier;
  • Enz.

Creatief project ten dienste van het verkooppunt

Voor elk nieuw project creëren we een gebouwspecifieke identiteit. Het doel is om de commerciële oppervlakte te gebruiken als een uniek communicatiemiddel. Onze gepassioneerde architecten stellen hun creativiteit tot uw dienst, met respect voor het imago van uw bedrijf. Ons kantoor zal altijd uw belangen verdedigen tegenover de verschillende actoren van het project: ondernemers, gemeenten, organisaties, enz.

Ervaring in de automobielsector voor de bouw van uw winkelcentrum

Architectural Management is een architectenbureau dat 40 jaar ervaring heeft in het ontwerpen van gebouwen in de automobielsector. Deze expertise gebruiken we bij het ontwerpen van uw project voor een doordachte presentatie van uw producten en identiteit van uw merk.

Neem contact op met een deskundig architectenbureau voor het bouwen van uw handelszaak

Laat uw commerciële activiteit groeien door de bouw van uw handelszaak toe te vertrouwen aan een betrouwbare partner. Architectural Management staat tot uw beschikking om u meer informatie te geven over zijn diensten of om een eerste voorstudie van uw project te maken. Neem telefonisch of via het online formulier contact op met ons team.

Onze referenties

Enkele kerncijfers

550

realisaties

40

jaren ervaring

95

% tevreden klanten

16

medewerkers

Beoordelingen van onze klanten

4.92/5
(24 beoordeling)

De evaluaties worden beheerd door E-net Business tools

Certification e-net

Magnifique projet. Quel enthousiasme dura... bekijk meer Magnifique projet. Quel enthousiasme durant cette période un peu compliquée. Bravo à toute l’équipe zie minder

P Andre

5/5

Nous avons fait appel à Architectural Mana... bekijk meer Nous avons fait appel à Architectural Management pour la rénovation complète de notre habitation située à proximité de Namur. Nous avons été ravis du professionnalisme et du suivi irréprochable de ce chantier. Nous nous sommes sentis accompagnés et parfaitement conseillés du début à la fin. Le résultat est à la hauteur de nos attentes. zie minder

Frédéric et Laetitia D.

5/5

Un staff de personnes compétentes et dévou... bekijk meer Un staff de personnes compétentes et dévouées. Nous avons reçu de très bons conseils. Une très bonne adresse pour construire en toute sécurité! zie minder

Pierre Tries

5/5

Des pros à votre service orchestrés par un... bekijk meer Des pros à votre service orchestrés par un maestro. Mr Jacinto est un vrai professionnel et l'équipe qui l'entoure met tout en œuvre pour que vous soyez en confiance. Une qualité et un savoir-faire qui se font rares de nos jours. zie minder

J. G

5/5

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONS NIEUWS

We nodigen u uit om ons te volgen voor nieuws, tips en advies in de sector en unieke kansen. Meer informatie ?

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)