Onze online diensten
Klantenzone

Eengezinswoning Wierde - project in studie

Bouwproject voor een gebouw met 2 wooneenheden. Het project, met een eigentijdse volumetrie, voorziet in 2 appartementen met twee slaapkamers van 75 m² op één niveau, één op de begane grond en de andere op de eerste verdieping. De projecteigenaar voorziet een eerste fase van 2 appartementen, die aan de achterzijde kunnen worden uitgebreid met een extra module die een appartement met 3 slaapkamers omvat. Elk appartement heeft zijn eigen voetgangersingang, terwijl de ingang op de verdieping via een trap een integrerend deel van de architectuur uitmaakt. De gebruikte materialen zijn sober van uiterlijk en neutraal van toon om de integratie van het project te bevorderen.

Ontdek onze andere realisaties van woningen

Enkele kerncijfers

550

realisaties

40

jaren ervaring

95

% tevreden klanten

16

medewerkers

Beoordelingen van onze klanten

4.89/5
(36 beoordeling)

De evaluaties worden beheerd door E-net Business tools

Certification e-net

Magnifique projet. Quel enthousiasme dura... bekijk meer Magnifique projet. Quel enthousiasme durant cette période un peu compliquée. Bravo à toute l’équipe zie minder

P Andre

5/5

En 1 mot : professionnel!

Secrétariat social - Bruxelles

4/5

De vrais professionnels pour l'automobile

Denis Regnier

5/5

Pour la 3ème fois... très bien! Précisio... bekijk meer Pour la 3ème fois... très bien! Précision et respect du cahier des charges sont les maîtres-mots! zie minder

Pascal

5/5

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONS NIEUWS

We nodigen u uit om ons te volgen voor nieuws, tips en advies in de sector en unieke kansen. Meer informatie ?

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.