Onze online diensten
Klantenzone

Aanpassing aan de normen van autoconcessies

Architectural Management is een architecten- en studiebureau dat zicht richt tot professionelen en particulieren. We bouwen en renoveren al meer dan 40 jaar unieke en moderne gebouwen in de automobielsector in heel België. We zetten onze expertise in om autoconcessies en showrooms aan de normen te doen beantwoorden.

Verbouw van autoconcessies in foto's

Ons architectenbureau is gespecialiseerd in de automobielsector. Ontdek met foto's de gebouwen van concessies en carrosserieën die door ons aan de normen werden aangepast.

Voordelen van het aanpassen aan de normen van een autoconcessie met Architectural Management

De structuur en het design van gebouwen in de automobielsector moeten om de vier tot vijf jaar worden aangepast. Dankzij zijn ruime ervaring en expertise in het veld, ontwerpt Architectural Management telkens een uniek project dat aan de verwachtingen van de concessie voldoet en dat aan de richtlijnen van de fabrikant beantwoord. We zorgen er ook voor dat de plannen door de gemeente worden aanvaard.

Opsplitsing in fases om de activiteiten van de concessie tijdens de bouw te garanderen

Om de concessie in staat te stellen zijn activiteiten gedurende de gehele renovatiewerf voort te zetten, vindt Architectural Management op maat gemaakte faseringsoplossingen.

Met respect voor het imago van uw concessie

Ons architectenbureau ontwerpt een project met een unieke identiteit, naar het imago van uw autoconcessie.We werken alleen met gespecialiseerde partners in hun vakgebied om kwaliteitswerk te kunnen garanderen.

Uitgebreide begeleiding tijdens de renovatie van uw concessie

Architectural Management is uw betrouwbare partner vanaf het ontwerp tot de oplevering van uw project. We verdedigen voortdurend uw belangen tegenover de aannemers en andere actoren van de werf om de beste prijs/kwaliteitsverhouding te garanderen.

Sereniteit tijdens de renovatiewerken

Ons team architecten coördineert de verschillende aannemers met een wekelijkse meeting, en dat gedurende de ganse bouwwerf. Dankzij deze wekelijkse controles kunnen we nagaan of het budget en de vooraf gedefinieerde deadlines worden gerespecteerd.

Vertrouw op een expert in de automobielsector om uw concessie aan de normen te laten voldoen

Neem voor elk verzoek om aanvullende informatie over onze diensten of om een afspraak te maken telefonisch contact op met ons team of vul het online formulier in. We helpen u graag bij uw project.

Onze referenties

  • Ferrari
  • BMW in Louyet
  • Volvo
  • D'ieteren
  • Ginion

Enkele kerncijfers

550

realisaties

40

jaren ervaring

95

% tevreden klanten

16

medewerkers

Beoordelingen van onze klanten

4.89/5
(37 beoordeling)

De evaluaties worden beheerd door E-net Business tools

Certification e-net

Magnifique projet. Quel enthousiasme dura... bekijk meer Magnifique projet. Quel enthousiasme durant cette période un peu compliquée. Bravo à toute l’équipe zie minder

P Andre

5/5

Communication, transparence et disponibili... bekijk meer Communication, transparence et disponibilité nous ont permis de travailler en toute confiance avec AM ! zie minder

SEVERINE DE DONCKER - FORD MONS

5/5

En 1 mot : professionnel!

Secrétariat social - Bruxelles

4/5

De vrais professionnels pour l'automobile

Denis Regnier

5/5

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONS NIEUWS

We nodigen u uit om ons te volgen voor nieuws, tips en advies in de sector en unieke kansen. Meer informatie ?

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.