Onze online diensten
Klantenzone

Zou het geen tijd zijn om na te denken over je plannen voor een vakantiehuis?

Een bron van welzijn
Ons steeds hectischer en soms stressvoller wordende leven leidt ons tot de conclusie dat het tijd is om voor onszelf te zorgen! Welzijn is in opkomst! Een van de bronnen kan de natuur zijn, sporten, wandelen, of gewoon tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Weg van de stad
Maar soms blijft de vraag... waar ontmoeten we elkaar? Onze herenhuizen bieden niet altijd de mogelijkheid om te ontsnappen, hoewel het soms erg nuttig kan zijn.

HET huis of HET land
Wat dacht u van het huren van een bed and breakfast? Of een gîte? Nog beter! Wat als u investeerde in de aankoop van een gîte waar u zelf van zou kunnen genieten, of anderen ervan zou laten profiteren? Het renoveren of bouwen van een gîte is trendy, en zou dat ook moeten zijn! Misschien is het tijd om HET huis of HET perceel te vinden dat u zal verwelkomen tijdens uw WE en vakantie-uitstapjes!

Waar moet je aan denken?
Er zijn veel dingen om over na te denken als je aan zo'n project begint. Allereerst de locatie, de woonruimtes, de energieprestatie, de capaciteit van het huis, maar ook de winstgevendheid die je zou kunnen hebben. Als u een vakantiehuis koopt of bouwt, moet u zich altijd in de schoenen van een vakantieganger plaatsen en zich voorstellen wat zijn of haar verwachtingen zijn.

Zullen we u vertellen over ons huidige project?
Onze klanten hebben een doorbraak gehad. Ze hadden hun eigen land... niet ver van de Lacs de l'Eau d'Heure... een privé-vijver... de fauna en flora zover het oog reikt... en het onweerstaanbare verlangen om een gîte te bouwen voor 10 personen! Genoeg om de warme dagen aan het water door te brengen, en de lange winteravonden bij het vuur.

Neem contact op met een architect die gespecialiseerd is in woonaccommodatie
Wees sereen bij het starten van uw renovatie of bouwproject van uw gîte. Het Architectuurmanagementteam zorgt voor het globale beheer van uw project. Maak samen je droom waar! De architecten hebben de expertise en de kennis in huis om uw project volgens de regels van de kunst te orkestreren. Neem nu contact met ons op via de telefoon of via het online formulier.


Advies van internetters

Reactie op de pagina : « Zou het geen tijd zijn om na te denken over je plannen voor een vakantiehuis? » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Om u te helpen uw mening te geven, stellen we u meerdere hulpmiddelen ter beschikken : een notering met sterren, commentaar van internetters en nagelezen adviezen. Deel uw mening met het geheel van de bezoekers van deze website : Een advies schrijven

Wees de eerste die op dit artikel reageert !

Reactie op artikel : « Zou het geen tijd zijn om na te denken over je plannen voor een vakantiehuis? » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Met één muisklik kunt u dit onderwerp delen met uw Facebook vrienden of uw followers op Twitter. Bedank voor uw deelname. Ieder commentaar wordt gecheckt voor publicatie.

stars-1 stars-2 stars-3 stars-4 stars-5

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

Onze referenties

Enkele kerncijfers

550

realisaties

40

jaren ervaring

95

% tevreden klanten

16

medewerkers

Beoordelingen van onze klanten

4.92/5
(24 beoordeling)

De evaluaties worden beheerd door E-net Business tools

Certification e-net

Magnifique projet. Quel enthousiasme dura... bekijk meer Magnifique projet. Quel enthousiasme durant cette période un peu compliquée. Bravo à toute l’équipe zie minder

P Andre

5/5

Nous avons fait appel à Architectural Mana... bekijk meer Nous avons fait appel à Architectural Management pour la rénovation complète de notre habitation située à proximité de Namur. Nous avons été ravis du professionnalisme et du suivi irréprochable de ce chantier. Nous nous sommes sentis accompagnés et parfaitement conseillés du début à la fin. Le résultat est à la hauteur de nos attentes. zie minder

Frédéric et Laetitia D.

5/5

Un staff de personnes compétentes et dévou... bekijk meer Un staff de personnes compétentes et dévouées. Nous avons reçu de très bons conseils. Une très bonne adresse pour construire en toute sécurité! zie minder

Pierre Tries

5/5

Des pros à votre service orchestrés par un... bekijk meer Des pros à votre service orchestrés par un maestro. Mr Jacinto est un vrai professionnel et l'équipe qui l'entoure met tout en œuvre pour que vous soyez en confiance. Une qualité et un savoir-faire qui se font rares de nos jours. zie minder

J. G

5/5