Onze online diensten
Klantenzone

Mechanische werkplaats en carrosserie bouw en renovatie in België

Gespecialiseerd in de automobielsector, handelszaken, industriële en residentiële gebouwen, ontwerpt Architectural Management projecten voor de bouw en renovatie van carrosserie- en mechanische werkplaatsen. Ons architectenbureau is al meer dan 40 jaar actief in heel België.

Creatie van carrosserie- en mechanische werkplaatsen in België

Architectural Management presenteert u zijn verwezenlijkingen in de bouw en verbouw van carrosserie- en mechanische werkplaatsen in België.

Expertise van Architectural Management voor mechanische- en carrosserie werkplaatsen

Ons architectenbureau is al 40 jaar gespecialiseerd in de automobielsector, en beheerst de richtlijnen die gesteld worden door de wetgeving en de normen, maar ook van de charters van de autofabrikanten. Dankzij een permanente vorming hebben onze deskundige architecten een grondige kennis van de noodzakelijke uitrusting die een autoconcessie nodig heeft.

Optimalisatie van de ruimte en de werktuigen voor een functionele carrosserie werkplaats

Architectural Management bestudeert uw project in zijn geheel om de ruimte van uw afdeling carrosserie, de werkprocessen en de gebruikte werktuigen voor de voertuigreparaties te kunnen optimaliseren. Alles wordt ontworpen om de kwaliteit van het werk van uw werknemers en hun rentabiliteit te verbeteren.

Naleving van de normen voor het ontwerpen van uw mechanische werkplaats

Zodra uw project is ontworpen, informeert ons architectenteam zich bij de betrokken organisaties zodat de carrosserie werkplaats voldoet aan de verschillende heersende normen op gebied van milieu, werk, brandpreventie, schilderen, enz.

Controle van het tijdschema en het budget tijdens de werken aan uw werkplaats

Het budget en de planning worden nauwgezet in het oog gehouden vanaf het begin van uw project, zodat ze worden nageleefd tot aan de oplevering van de werf. Gedurende de gehele werf ontmoeten we de verschillende aannemers om hun naleving van deze waarden te controleren. Deze afspraken zijn ook een kwaliteitsgarantie voor het bouwproject van uw carrosserie werkplaats.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de bouw of verbouw van uw mechanische werkplaats?

Neem contact op met Architectural Management voor meer informatie over de diensten die ons architectenbureau aanbiedt of om een eerste voorstudie van uw project te plannen. Ons team is telefonisch of via het contactformulier bereikbaar. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw verzoek.

Onze referenties

  • Volvo
  • D'ieteren
  • Ferrari
  • Ginion
  • BMW in Louyet

Enkele kerncijfers

550

realisaties

40

jaren ervaring

95

% tevreden klanten

16

medewerkers

Beoordelingen van onze klanten

4.93/5
(30 beoordeling)

De evaluaties worden beheerd door E-net Business tools

Certification e-net

Magnifique projet. Quel enthousiasme dura... bekijk meer Magnifique projet. Quel enthousiasme durant cette période un peu compliquée. Bravo à toute l’équipe zie minder

P Andre

5/5

Le point le plus fort d'Architectural Mana... bekijk meer Le point le plus fort d'Architectural Management? L'écoute du client, et la recherche de sa satisfaction! zie minder

Jordane GEORGES

5/5

Super début de collaboration avec Archiman... bekijk meer Super début de collaboration avec Archiman! Nous sommes ravis du contact, des idées, des outils utilisés, de la précision, de l’écoute quant à nos attentes sur le projet! Place à l’étape de concrétisation bientôt ou nous sommes certains que l’excellent suivi ainsi que tte la créativité de l’équipe fera aboutir le projet de nos rêves ! zie minder

Hélène Stasse

5/5

Beau projet de rénovation et beaux conseil... bekijk meer Beau projet de rénovation et beaux conseils. Les conseils en aménagement représentent le point le plus fort de notre collaboration! zie minder

Luc Van Den Abeele

5/5

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONS NIEUWS

We nodigen u uit om ons te volgen voor nieuws, tips en advies in de sector en unieke kansen. Meer informatie ?

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)