Onze online diensten
Klantenzone

Productiegebouwen en industriële hallen Ontwerp en bouw

Architectural Management, een architecten- en studiebureau gevestigd in Namen en Brussel, ontwerpt moderne projecten in verschillende domeinen: automobielsector, kantoorgebouwen en residentiële woningen. We ontwerpen ook industriële gebouwen zoals productiehallen en logistieke hallen in heel België.

Het ontwerpen van industriële hallen

Architectural Management heeft verschillende industriële gebouwen ontworpen in België, zoals productie- en logistieke hallen. Ontdek ze op de onderstaande foto's.

Algemeen beheer van de bouw van uw industrieel gebouw

Architectural Management ontwerpt niet alleen de plannen voor uw gebouw, we begeleiden elk bedrijf dat wil bouwen of renoveren van a tot z.

Naleving van de standaarden in de industrie bij het ontwerpen van een productie- of logistieke hal

Bij het ontwerpen van uw project beantwoordt ons architecten- en ontwerpbureau aan de normen en wetgeving op het gebied van ecologie, milieu, enz. door contact op te nemen met de verschillende betrokken organisaties. We houden ook rekening met de mogelijke groei van uw bedrijf, om u een gebouw te bieden dat zich kan aanpassen aan de evolutie van de markt, maar ook aan dat van uw bedrijf.

Installatie van alle apparatuur voor een functionele industriële hal

Bij het ontwerpen van de industriële of productiehal, houdt Architectural Management rekening met de integratie van alle apparatuur die nodig is voor de goede werking van het gebouw. Onze missie is om u een krachtig werkinstrument te bieden om de winstgevendheid van uw bedrijf te garanderen. We integreren bijvoorbeeld op maat gemaakte meubels, apparaten en machines die nodig zijn voor uw activiteit, laad- en loshellingen voor de toegang tot het gebouw, ergonomische werkplekken, enz.

Coördinatie van de werf tijdens de bouw van de productie- of logistieke hal

Voor de bouw of renovatie van uw industriële gebouw kiezen we de aannemers die op de werf zullen werken zorgvuldig uit. Om kwaliteitswerk te garanderen, wordt elk werk gedaan door een specialist in zijn vakgebied. We coördineren al deze externe partners en controleren elke week het naleven van het tijdschema en het budget die vóór de start van de werken werden bepaald.

Neem contact op met een professioneel architectenbureau voor het ontwerpen van uw industriële hal

Met onze kantoren in Namen en Brussel kunnen we alle bouw- en verbouwprojecten in heel België verzorgen. Neem contact op met het team van Architectural Management voor meer informatie over onze diensten of om een eerste voorstudie van uw project te maken.

Onze referenties

Enkele kerncijfers

550

realisaties

40

jaren ervaring

95

% tevreden klanten

16

medewerkers

Beoordelingen van onze klanten

4.92/5
(24 beoordeling)

De evaluaties worden beheerd door E-net Business tools

Certification e-net

Magnifique projet. Quel enthousiasme dura... bekijk meer Magnifique projet. Quel enthousiasme durant cette période un peu compliquée. Bravo à toute l’équipe zie minder

P Andre

5/5

Nous avons fait appel à Architectural Mana... bekijk meer Nous avons fait appel à Architectural Management pour la rénovation complète de notre habitation située à proximité de Namur. Nous avons été ravis du professionnalisme et du suivi irréprochable de ce chantier. Nous nous sommes sentis accompagnés et parfaitement conseillés du début à la fin. Le résultat est à la hauteur de nos attentes. zie minder

Frédéric et Laetitia D.

5/5

Un staff de personnes compétentes et dévou... bekijk meer Un staff de personnes compétentes et dévouées. Nous avons reçu de très bons conseils. Une très bonne adresse pour construire en toute sécurité! zie minder

Pierre Tries

5/5

Des pros à votre service orchestrés par un... bekijk meer Des pros à votre service orchestrés par un maestro. Mr Jacinto est un vrai professionnel et l'équipe qui l'entoure met tout en œuvre pour que vous soyez en confiance. Une qualité et un savoir-faire qui se font rares de nos jours. zie minder

J. G

5/5

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONS NIEUWS

We nodigen u uit om ons te volgen voor nieuws, tips en advies in de sector en unieke kansen. Meer informatie ?

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)